Meteen naar de inhoud
Home » Wooninspiratie » Kapstok ideeën kleine hal

Kapstok ideeën kleine hal

Als je een kleine hal of smalle gang hebt, kan het lastig zijn om jassen op te hangen zonder dat het rommelig oogt. Gelukkig zijn er verschillende manieren om jassen op te hangen in een kleine hal zonder dat het ten koste gaat van de ruimte. In deze tekst met als onderwerp kapstok ideeën kleine hal bespreken we enkele tips en ideeën voor het ophangen van jassen in een kleine hal.

  1. Gebruik een hakenrek: een hakenrek is een andere optie voor het ophangen van jassen in een kleine hal. Een hakenrek is een rek met haken waaraan jassen kunnen worden opgehangen. Hierdoor wordt de ruimte benut zonder dat het rommelig wordt.
  1. Maak gebruik van een deurkapstok: een deurkapstok is een andere optie voor het ophangen van jassen in een kleine hal. Deze kapstok kan aan de binnenkant van de deur worden bevestigd, zodat deze geen ruimte inneemt. Hierdoor wordt de ruimte benut zonder dat het rommelig wordt. Bekijk bijvoorbeeld deze 14 haakse deurkapstok (ideaal voor veel jassen).
Kleine hal jassen ophangen
In bepaalde interieurstijlen, zoals een industrieel interieur, kunnen jassen ook een statement piece zijn
  1. Gebruik een ladderkapstok: een ladderkapstok is een unieke en stijlvolle optie voor het ophangen van jassen in een kleine hal. Een ladderkapstok is een decoratieve ladder die aan de muur wordt bevestigd en waaraan jassen kunnen worden opgehangen. Hierdoor wordt de ruimte benut zonder dat het rommelig wordt.
Ladderkapstok via Fonq
  1. Gebruik een kapstok met opbergruimte: het vierde idee op onze lijst kapstok ideeën kleine hal is een met twee doelen. Een kapstok met opbergruimte is een ideale oplossing voor een kleine hal omdat deze niet alleen ruimte biedt voor het ophangen van jassen, maar ook voor het opbergen van schoenen of andere accessoires. Hierdoor wordt de ruimte benut zonder dat het rommelig wordt.
  1. Gebruik een wandkapstok: een wandkapstok is een ideale oplossing voor een kleine hal omdat deze weinig ruimte inneemt. Je kunt een wandkapstok kopen of zelf maken door een plank aan de muur te bevestigen en hier haken aan te bevestigen. Hierdoor wordt de ruimte benut zonder dat het rommelig wordt.
ACAZA Wandkapstok

Dat waren alweer 5 tips voor kapstok ideeën kleine hal. Met deze tips kun je een efficiënte en stijlvolle manier vinden om jassen op te hangen in een kleine hal. Door slim gebruik te maken van de ruimte en multifunctionele meubels te gebruiken, kun je een grotere illusie creëren en een fijne ruimte maken voor jezelf en je gasten.

Bekijk voor meer gevoel van ruimte ook eens onze blog over minimalistisch inrichten en ontspullen.

Kies voor een wandkapstok, haakjes, ladderkapstok of kapstokkast, afhankelijk van de ruimte en de stijl die je voor ogen hebt. Zo kan je jassen op een stijlvolle manier ophangen in een kleine hal of smalle gang.