Meteen naar de inhoud
Home » Wooninspiratie » Haal de zomer in huis met deze zomertrends voor je interieur

Haal de zomer in huis met deze zomertrends voor je interieur

Zomer trends interieur

De zomer is de tijd van het jaar waarin we willen genieten van het mooie weer en de vrolijke sfeer. Maar waarom zou je dit alleen buitenshuis willen ervaren? Haal de zomer in huis met deze stijlvolle zomertrends voor interieur. Van kleurrijke accessoires tot zonnige patronen, hier zijn een paar ideeën om je huis om te toveren tot een zomers paradijs.

Zomertrend 1: Felle kleuren

Niets zegt “zomer” meer dan felle kleuren. Kies voor kussens, gordijnen en tapijten in heldere kleuren zoals geel, oranje, lichtblauw en roze om de zomer in huis te brengen. Zelfs een enkel fel gekleurde accessoire kan een ruimte meteen opfleuren. Bekijk bijvoorbeeld eens de Elho ocean collection:

Zomertrend 2: Tropische prints

Breng de tropen naar binnen met tropische prints. Kies voor kussens, tapijten of behang met palmbomen, exotische bloemen en dieren om een ​​tropische sfeer te creëren. Pas dit toe in de slaapkamer met een leuk dekbedovertrek. Als je echt durft, kun je zelfs een hele muur in een tropische print behangen.

Tropische print dekbedovertrek

Zomertrend 3: Rotan en riet

Rotan en riet zijn perfecte materialen voor de zomer. Kies voor rotan stoelen, rieten manden of zelfs een rotan lampenkap om een ​​zomerse sfeer te creëren. Combineer het met kussens in felle kleuren en je hebt een zomers paradijs in huis.

Zomertrend 4: Zeegras

Zeegras is een ander materiaal dat perfect is voor de zomer. Kies voor een zeegras tapijt of zeegras manden om een ​​natuurlijke, strandachtige sfeer te creëren. Combineer het met witte accessoires en je hebt een zomerse oase in huis.

Zomertrend 5: Pasteltinten

Als felle kleuren niet helemaal jouw ding zijn, dan zijn pasteltinten misschien wel de oplossing voor jou. Kies voor pastelkleurige kussens, dekbedovertrekken of gordijnen om een ​​zachte, zomerse uitstraling te creëren. Combineer het met witte accessoires en je hebt een rustgevende zomerse sfeer in huis. Lees ook onze blog pasteltinten interieur voor meer informatie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *