Meteen naar de inhoud
Home » Wooninspiratie » 5x vazen voor in een minimalistisch interieur

5x vazen voor in een minimalistisch interieur

vazen minimalistisch interieur

Vazen voor een minimalistisch interieur zijn simpel, elegant en stijlvol.

Ben je op zoek naar de perfecte vazen voor een minimalistisch interieur? Het kan lastig zijn om de juiste stijl te vinden die past bij jouw huis en persoonlijke smaak. Om je te helpen hebben we de 5 beste vazen voor een minimalistisch interieur op een rijtje gezet. Lees verder om te ontdekken welke vazen de perfecte aanvulling zullen zijn op jouw interieur.

Wij zetten onze favorieten op een rijtje:

  1. Glazen / aardewerk vaas
    Het leuke van deze vaas is dat je hem op twee manieren kan gebruiken. De top kan eraf, dan heb je een glazen vaas met een bredere opening. Je kan ook de aardewerk ‘kap’ erop doen en dan wordt de opening smaller.

Deze vaas is de perfecte aanvulling voor een minimalistisch interieur. Hij is simpel, maar elegant en kan gevuld worden met kleine bloemen of takken, of juist een grote bos bloemen. Het glas geeft de ruimte een frisse uitstraling en laat het licht door, waardoor de vaas een subtiele en verfijnde touch geeft aan jouw interieur.

  1. Lichtroze metalen vaas met cirkels

Deze lichtroze metalen vaas met cirkels van Sissy-Boy lichtroze metalen vaas met cirkels mag niet ontbreken in je minimalistische interieur. Hij heeft net wat meer persoonlijkheid dan de gemiddelde vaas.

  1. House Nordic Vaas Bruingerookt
  1. Creme aardewerk vaas
  1. Bubbel vaasvaas

Aardewerk vazen zijn een klassieke keuze voor een minimalistisch interieur. Deze vazen zijn vaak handgemaakt en hebben een organische vorm die past bij een rustieke inrichting. Aardewerk vazen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, en zijn perfect voor het toevoegen van een beetje warmte aan jouw minimalistische interieur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *